Hotele

Hotelet e mëposhtme kanë një marrveshje për tarifa te reduktuara për pjesëmarresit e edicionit të tretë të Albanian Halal Expo.

Nëse Ju jeni Group Leader dhe/ose Delegacion zyrtar, Ju lutem na kontaktoni direct në: info@halal.al për një shërbim zyrtar.

 Tirana International Hotel

Sheraton Hotel

Rogner Hotel

Coloseo Hotel

Mara Hotel & Residences