Home

Edicioni i dytë i Panairit të Produkteve Hallall "Albanian Halal Expo" do të mbahet në Pallatin e Kongreseve - Tiranë, në datat 20 – 22 Prill 2019.

Pas një edicioni të parë mëse të sukseshëm, me mbi 16000 vizitorë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, ne kemi çdo arsye të besojme se në edicionin e dytë do të mirëpresim mbi 130 kompani ekspozuese dhe me shume se 25.000 vizitorë.

Presim vizitore profesionistë dhe blerës të organizuar nga vendet e rajonit si Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Bosnia.

Kompani prodhuese të Ushqimit Hallal, Banka dhe Institucione Financiare Islamike, Turizëm Islam, Tekstile, Kozmetike, Mjekesi dhe Farmaci Hallall,

Edukimi Musliman, etj, do të marin pjesë në edicionin e dytë të Albanian Halal Expo.

Kemi nderin t'Ju ftojmë të na bashkoheni në Albanian Halal Expo, në 20 Prill - 22 Prill 2019.