Rreth Nesh

Edicioni i tretë i Panairit të Produkteve Hallall "Albanian Halal Expo" do të mbahet në Pallatin e Kongreseve - Tiranë, në datat 26-27-28 Mars 2022.

Pas një edicioni të pare dhe të dytë mëse të sukseshme, me mbi 16.000 vizitorë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, ne kemi çdo arsye të besojme se në edicionin e tretë do të mirëpresim mbi 130 kompani ekspozuese dhe me shume se 15.000 vizitorë.

Presim vizitore profesionistë dhe blerës të organizuar nga vendet e rajonit si Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Bosnia.

Kompani prodhuese të Ushqimit Hallal, Banka dhe Institucione Financiare Islamike, Turizëm Islam, Tekstile, Kozmetike, Mjekesi dhe Farmaci Hallall,

Edukimi Musliman, etj, do të marin pjesë në edicionin e tretë të Albanian Halal Expo.

Kemi nderin t'Ju ftojmë të na bashkoheni në Albanian Halal Expo, në 26-27-28 Mars 2022.