Delegate Shqiptare ne Sarajevo Halal Fair

Albanian Halal Expo organizon Pavionin Shqiptar te Ekspozuesve si dhe Delegacinon Shqiptar te
vizitoreve profesionale te cilet do te vizitojne panairin nderkombetar Sarajevo Halal Fair i cili do te
zhvillohet ne datat 27-29 Shtator 2018 ne Sarajeve BIH.
Nje falenderim shkon per kompanite e guximshme Shqiptare te cilat na ndjekin ne projektet tona duke
prezantuar denjesisht biznesin musliman shqiptar, Natyral Vita, Subashi Olive Oil dhe Albinspekt.
Nderkohe qe marin pjese kompani ekspozuese nga Bosnja, Turqia, Malajzia, Kroacia, Serbia dhe
Maqedonia.
Grupi i Vizitoreve i cili perbehet prej 25 personash, do te udhetoje me autobuz drejt Sarajeves ne nje
udhetim 3 ditor.
Edhe nje here, Banka UBA I qendron prane projekteve qe kane te bejne me zhvillimin e Industrive Hallall
ne Shqiperi dhe Rajon.
Kete here UBA ka mundesuar transportin e vizitoreve. Faleminderit UBA.