Profili i Ekspozuesve

Pas tre edicioneve mëse të suksesshëm, ku ekspozuan deri ne 62 kompani të sektoreve të ndryshëm dhe numri maksimal i vizitorëve arriti në 16.000, Albanian Halal Expo po pregatitet të mbajë edicionin e saj të katërt. 
Halal do të thotë E Ligjshme-E Lejuar  sipas rregullave dhe Principeve Islame. Industritë Halal përfshijnë çdo produkt apo shërbim i cili nuk është i ndaluar nga Rregullat dhe Principet Islame. Për të patur një vizion më të qartë te sektorëve që  janë pjesë e Panairit të Produkteve Hallall, Ju lutemi t’i referoheni listës më poshtë:

Industri Ushqimore
Mish dhe Nën/produkte të mishit
Të përpunuara, Ushqime të paketuara
Të përpunuara, Ushqime të konservuara.
Ushqime te ngrira
Ushqime deti
Ushqime për fëmijë
Bulmetra
Snacks
Ëmbëlsira, çokollatë dhe të pjekura
Shoqata të biznesit ushqimor
Furnitorë

Turizëm
Operatorë Turistike
Agjensi Udhëtimi
Kompani transporti
Hotele & Akomodimi
Restorante dhe Catering Hallall
Organizata Zyrtare
Shoqata biznesi
Shërbime
Banka
Dhoma tregtie
Shërbimi i çertifikimit Hallall
Shërbime të logjistikës Hallall
Publikime dhe Revista Hallall
Edukim dhe Shërbime Hallall
Konsultë & Shërbime për biznest Hallall

Sektorë të tjerë Hallall
Kimike
Kosmetikë dhe Kujdesi Vetijak
Menyra muslimane e jetesës
Tekstile & Fashion