Njoftim! Starton Forumi i Biznesit Musliman Shqiptar.

Te nderuar vellezer dhe motra musliman/e. Me lejen e Allahut te madherishem, kemi filluar ndertimin e networkut te biznesit musliman shqiptar nen emertimin “Forumi I Biznesit Musliman Shqiptar” Qëllimi i ketij grupi eshte njohja e tregtareve musliman me njeri-tjetrin dhe me lejen e Allahut rritja dhe forcimi i bashkepunimit ekonomik midis njeri-tjetrit. Edicioni i pare i Albanian Muslim Business Forum, u mbajt gjate edicionit të tretë të panairit Albanian Halal Expo. Gjithshtu edicioni i dytë i Forumit do të mbahet gjatë edicionit të peste të Albanian Halal Expo, në Pallatin e Kongreseve në datën 22 Shkurt 2025. Programi do t’Ju behet i ditur 1(nje) jave para fillimit te eventit. Edicioni i dytë do te kete seminar, B2B dhe matchmaking ku po pregatitemi që të kemi edhe investitore nga vende te ndryshme si Saudia, Kuwait dhe Qatar te cilet do te vijne per te investuar ne projektet Tuaja. Edhe nje here mire sa erdhet, dhe Allahu na dhashte sukses te gjitheve se bashku. Organizatoret, Albanian Halal Expo Expo Group shpk