Starton Projekti “Hallalli ne qytetin tim” – Elbasani ndalesa e pare

Sic eshte bere e ditur me pare, Expo Group shpk ka startuar projektin “Hallalli ne Qytetin Tim”.
Ky projekt konsiston ne organizimin e nje panairi shetites i cili do te ndaloj ne nje qytet cdo tre muaj.

Ndalesa e pare eshte Elbasani ku do te ekspozojne produktet e tyre 56 kompani ne sektore te ndryshem
qe nga Ushqimi dhe Pijet e deri tek Kozmetika, Veshjet dhe Financimi Musliman.


Panairi do te zvillohet ne datat 27-29 Tetor 2018 ne Pallatin e Sportit Elbasan me mbeshtetjen e Bankes
UBA (Sponsor i pergjithshem), Bashkise Elbasan, Myftinise Elbasan, Klan Plus dhe AK Media (Partner
Mediatik), Gjej Hallall (Partner Organizativ)

Pas Elbasanit, Hallall ne Qytetin Tim do te ndaloje ne Shkoder.
Mos mungoni ne kete event i cili eshte risi si per nga tipologjia ashtu edhe nga menyra organizative.