Përse t’a vizitoni?Zbulo produktet me të mira Hallall   |  Takoni furnitorë, prodhues dhe profesionistë të shërbimeve. 

Në Halal Expo Albania 2025 Ju do e keni shansin të shqyrtoni Industritë Hallall nga disa shtete.

Do t’Ju ndihmojë të takoheni ballë-për-ballë me prodhues, blerës dhe eksportues të produkteve Hallall.

Duhet të dini që mbi 130 ekspozues nga 6 shtetet të ndryshme do të ekspozojnë ne Albanian Halal Expo.

 

Do të njiheni me të rejat më të fundit të tregut Hallall si Ushqim Hallall, Pije Hallall, Kozmetikë Hallall, Turizëm Hallall, Catering Hallall, Financë Islame dhe Edukim Musliman.


Të takoheni me ekspozuesit ballë-për-ballë do t’Ju mundësoje të dini me shumë rreth mundësive të tregut si dhe të bëni lidhje tëreja me furnitorë dhe blerës të mundshëm.


AlbanianHalal Expo 2025 pret të ketë rreth 18,000 visitorë dhe afro 130 ekspozues në datat 21-22-23 Shkurt 2025 në Pallatin e Kongreseve – Tiranë.

Është një mundësi për të zhvilluar lidhje me njerëz të cilët mund të rrisin imazhin Tuaj ne tregjet kombëtare dhe ndërkombëtare.

  • Mësoni për produktet dhe zhvillimet më të reja në Industrinë Globale Hallall
  • Gjeni produkte dhe shërbime cilësore në një vënd të vetëm
  • Krijoni merrëdhënie të reja me furnitorë të mundshëm
  • Zbuloni të rejat dhe parashikimet më të fundit të tregut
  • Kënaquni me varietetet e zgjedhjeve të mundshme